De behandelingen

Behandelingen vanaf 30 minuten zijn altijd inclusief een lekker kopje thee of koffie.

Basis pedicure behandeling 

 • Nagels knippen, afvlakken, polijsten, nagelomgeving reinigen, eeltplekken verwijderen en het behandelen van een ingroeiende nagel/likdoorn of kloof, de voeten met crème inmasseren.

Uitgebreide pedicure behandeling 

 • Nagels knippen, afvlakken, polijsten, nagelomgeving reinigen, eeltplekken verwijderen en kloven. Verwijderen van likdoorns en ingroeiende nagels en drukvrij leggen, de voeten met crème inmasseren.

Deelbehandelingen (+/- 15 minuten)

Hebt u geen behoefte aan een complete pedicure behandeling maar wel ergens last van, ook dan kunt u bij mij terecht.

 • Eelt verwijderen van voetwrat(ten) voordat u uw wrat laat aanstippen met stikstof bij de huisarts. De voetwrat wordt door de druk van het lopen vaak naar binnen gedrukt en daar over heen vormt zich dan een laagje eelt. Als dit eerst even wordt verwijderd voor aanvang van de behandeling met stikstof zal dit veel effectiever zijn werk kunnen doen en daardoor met een beter resultaat.
 • Likdoorn behandelen.
 • Ingegroeide nagel behandelen.
 • Eeltplekken verwijderen.
 • Nagels knippen of afvlakken.

Voetmassage (per minuut)

 • Een voetmassage is ontzettend lekker, ontspannend en gezond. Het zorgt dat je helemaal tot jezelf komt en je lichaam zich ontspant. De aanmaak van
  stofjes als endorfine en oxytocine verminderen stress en verhogen het geluksgevoel. Je spieren voelen na een massage heerlijk soepel en ontspannen door de gestimuleerde doorbloeding.

  Verwen uzelf met een heerlijke ontspannende massage van de voeten en/of onderbenen. Zomaar of als fijne afsluiting na een pedicure behandeling.

                     

Sparkling scrub van de voeten en/of onderbenen

 • Een heerlijke scrub van de voeten en/of onderbenen. Naast de ontspannende werking en goede doorbloeding worden ook alle dode huidcellen verwijderd
  waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de verzorgende producten goed worden opgenomen. Uw huid voelt heerlijk zacht en als nieuw aan. Erg fijne toevoeging aan uw pedicure behandeling.

Nagelreparatie of schimmelnagelreparatie

 • Mycose nagels (kalk/schimmelnagel) 
  Wanneer u last heeft van kalk nagels is hier een hele mooie behandeling voor.
  De kalknagel wordt voor zover mogelijk weg gefreesd en vervolgens opgebouwd met een zuurstof doorlatende gel.
  Op deze manier heeft u weer een nagel die gezien mag worden en toch behandeld kan worden met een spray om te voorkomen dat de schimmel zich verder kan ontwikkelen.
  Het einddoel is dat de nagel uiteindelijk gezond uit kan groeien. (echter geen garantie) Belangrijk om te weten is dat deze nagel/nagels na zo’n 4 á 5 weken weer opnieuw opgebouwd moeten worden.
  Mede afhankelijk van schoeisel/sport.
  Mocht u een kleurtje willen, dat is geen probleem.
  De gel nagellak waar ik mee werk kan hier op worden aangebracht en u kunt dan nog steeds een spray gebruiken.

          

Nagels lakken

 • Het is altijd fijn om de stoel weer uit gaan met een gezellig kleurtje op de nagels.
  I.v.m. hygiëne krijg je van mij altijd het flesje nagellak mee. Je mag uiteraard ook zelf een kleurtje mee brengen. (1 laag)
  Om beschadiging te voorkomen is het fijn om slippers mee te nemen. (lak heeft gewoon even tijd nodig om te drogen)

Gelnagellak

 • Gelnagellak wordt aangebracht in 4 lagen. Basislak, 2 lagen kleurlak en een top coat. Het grote voordeel van gelnagellak ten opzichte van gewone nagellak is dat het veel langer blijft zitten zonder af te bladderen. Op de handen blijft het zo’n 2 á 3 weken zitten zonder te beschadigen en op de voeten zo’n 5 á 6 weken. (voor de duidelijkheid; de nagels worden niet verlengd)
 • ​French pedicure /manicure... ook daarvoor kunt u bij mij terecht.

Verwenbehandelingen

Verwen jezelf door de pedicure behandeling uit te breiden met een scrub, massage of nagelslakken.

Momentje voor jezelf (+/- 60 minuten)

 • Een behandeling waarbij je de stress voelt wegglijden.
  Tijdens deze behandeling neem je plaats in de stoel, staat er een ontspannen muziekje aan en uiteraard krijg je koffie/thee of water. Je voeten worden behandeld met een Sparkling Scrub. Hierbij worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd en de doorbloeiding gestimuleerd.. Vervolgens ga ik je voeten lekker masseren. Je nagels en nagelriemen worden geknipt, verzorgt en gepolijst. En als je het fijn vind ga je met een mooi kleurtje op de nagels de deur weer uit.
  (dit is een cosmetische behandeling waarbij verder geen eelt wordt verwijderd met een mesje)

 

Een verwenbehandeling is een leuk kado idee. Ook voor Mommies (To Be).

Kadobonnen zijn ook verkrijgbaar