- Contact

Gebruik dit formulier of bel of whatsapp mij als u meer informatie wil of om een afspraak voor een behandeling aan te vragen

Met dit contactformulier kunt u aanvullende informatie vragen, maar ook een aanvraag doen voor een behandeling. Vul het formulier zo duidelijk en compleet mogelijk in. Mocht u geen groen stukje bedankt tekst in beeld hebben gekregen nadat u het contactformulier heeft ingevuld, dan heb ik deze waarschijnlijk niet binnen gekregen. Excuus hiervoor, er wordt aan gewerkt. Via Whatsapp of bellen heeft u vaak eerder een antwoord.

Telefoonnummer

Een telefoonnummer is niet verplicht. Maar wel handig als ik even met u moet overleggen. Als u op bepaalde tijden gebeld wilt worden, vermeld dat dan bij ‘Vraag/Verzoek/Afspraak aanvragen’.

Afspraak aanvragen voor behandeling

Als u een afspraak wilt inplannen vul dan hieronder bij ‘Vraag/Verzoek/Afspraak aanvragen’ ook in:

  • De soort behandeling die u wenst
  • De tijd die u het liefst zou willen, maar ook 1 of 2 alternatieven
  • Wanneer u een factuur wilt kunt u dat ook vermelden, dan zorg ik dat deze klaar ligt na de behandeling.

Ik zal uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen! 
Mocht u niet binnen 24 uur van mij hebben gehoord, dan heb ik dit waarschijnlijk niet binnen gekregen. Zou u mij dan willen mailen via info@pedicurecastricum.nl  Uiteraard kan bellen of een bericht via sms of whatsapp ook.

Contactformulier

Naam *
Geslacht
Adres
Postcode
Plaats
Emailadres *
Telefoonnummer
Vraag/Verzoek/Afspraak aanvragen *

Let op! Is er nadat u het contactformulier heeft ingevuld geen groen blokje met een bedankt tekstje in beeld gekomen dan kunt u er vanauit gaan dat ik dit formulier niet heb ontvangen. (Er is soms een probleem, dat proberen we op te lossen) excuus. Bellen en appen werkt altijd.